Home Këshilla të ndryshme Gënjeshtra dëmton shëndetin

Gënjeshtra dëmton shëndetin

E vërteta sot është bërë shumë e komplikuar. Kemi “të vërtetën time”, “të vërtetën tuaj”, “të vërtetën e atij” dhe “të vërtetën tonë”.

Megjithatë, pas këtyre termeve shpesh fshihet rrena.

Shkencëtarët paralajmërojnë se rrenat jo vetëm që dëmtojnë reputacionin tonë, por mund të ndikojnë edhe në shëndet dhe në jetëgjatësi.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

99 Emrat e Bukur të Allahut

1. ER RAHMAN (I Gjithëmëshirshmi); 2. ER RAHIM (Mëshirëploti). “Zbritje prej Mëshiruesit, Mëshirëplotit!” Fusilet, 2. 3. EL MELIK (Sunduesi); 4. EL KUDUS ( i Pastërti); 5. ES SELAM (Paqedhënësi); 6. EL MUMIN (Siguruesi); 7. EL MUHEJMIN (Mbizotëruesi); 8. EL AZIZ (Fuqiploti); 9. EL XHEBAR (i Gjithëfuqishmi); 10. EL MUTEKEBIR (I Madhërishmi). “Ai është Allahu që nuk ka zot tjetër përveç Tij, Sundues i përgjithshëm, i Pastër (prej të metave që...