Home Modë & Estetikë Gërsheta e lirë valëzuese

Gërsheta e lirë valëzuese

Gërshetat në formë të bishtit të peshkut duken të ngatërruara, por ato nuk është e thënë që të jenë të komplikuara, apo perfekte. Përcaktohuni për një version të shkujdesur sikur ky i Ali Larterit.

Në një eveniment në “Art of Elysium” në Malibu, aktorja është paraqitur me këtë pamje të shkujdesur, e cila, dorën në zemër, duket për mrekulli.

Ky stil i flokëve është më lehtë që të bëhet me flokë të cilët i keni larë një ditë më parë, pra jo atë ditë, sepse flokët e tillë formësohen më lehtë.

Nëse keni flokë tepër të dredhur, atëherë mund t’i drejtoni ato paksa me hekur, e më pas duhet t’i ndani ata në dy pjesë. Më pas bëjeni gërshetin, por jo duke e shtrënguar tepër.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja pse nuk duhet të hani banane me stomakun bosh

Shpesh në mëngjes që të mos dalim me stomakun bosh nga shtëpia, marrim një banane, që na tingëllon si opsioni i përsosur. Është e shëndetshme, ushqyese dhe do të japë energji, që për mëngjes është shumë e nevojshme. Mirëpo, sipas nutricionistëve, çuditërisht, banania është një nga ushqimet më të këqija për t’u konsumuar për vaktin e mëngjesit. Pavarësisht se përmbajnë kalium,...