Home Këshilla të ndryshme Gjashtë sjelljet e grave që burrat i pëlqejnë, veçanërisht e 5-ta

Gjashtë sjelljet e grave që burrat i pëlqejnë, veçanërisht e 5-ta

Dhurata më e mrekullueshme që një mashkull mund të ketë është gruaja.

Ajo kujdeset aq shumë për ta, është në gjendje t’iu pëlqejë dhe madje, gjithashtu t’i bezdis më shumë, transmeton Gazeta Shneta.

Domethënë, ka shumë veprime që një grua ka që janë me të vërtetë të bezdisshme për një mashkull.

Por ka disa veprime të tjera grave, që meshkujt i duan shumë.

Ja cilat janë ato:

1. Shtrin kokën e saj në kraharorin e tij

Burrat e duan kur një grua e vendos kokën në gjoksin e tij. Ata ndihen si burra të vërtetë që i japin të dashurave një ndjenjë sigurie.

2. Ajo luan me flokët e tij, ndërsa ai vozit makinën

Nuk është vetëm kënaqësia fizike ajo që arrin në kokë. Meshkujt e marrin kujdesjen si një shprehje dashurie dhe nevojë për një kontakt nga partneri.

3. Ajo e lavdëron atë në Facebook

Burrat çmenden kur publiku i vlerëson ata!

4. I dëgjon me vëmendje

Kjo e bën një mashkull të ndiejë dashuri.

5. Dërgoni një SMS / e thirrni atë derisa ai është në një takim me miqtë

Burrat janë shumë të lumtur kur e dinë se edhe ju mendoni për ta, edhe kur ata janë të zënë.

6. Tregon përzemërsinë e saj në publik

Mbajtja e duarve, korrigjimi i flokëve ose i rrobave të tij janë të gjitha gjestet që e bëjnë zemrën e tij të rrahë më shpejt!

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...