Home Këshilla Seksuale Gjeni gjuhë të përbashkët!

Gjeni gjuhë të përbashkët!

Çiftet me një gjuhë dashurie të njëjtë kanë më shumë jetëgjatësi së bashku, tregon një studim i kryer nga revista Psichological Science.

Sa më të ngjashme fjalët e dashurisë në një marrëdhënie, aq më shumë siguri në jetëgjatësi në e çiftit! Këtë përfundim ka sjellë një studim i kryer nga revista Psichological Science.

Sipas këtij studimi, “ngjashmëria në gjuhën e dashurisë” është një tregues i dukshëm i përputhshmërisë në një marrëdhënie dashurie.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja pse nuk duhet të hani banane me stomakun bosh

Shpesh në mëngjes që të mos dalim me stomakun bosh nga shtëpia, marrim një banane, që na tingëllon si opsioni i përsosur. Është e shëndetshme, ushqyese dhe do të japë energji, që për mëngjes është shumë e nevojshme. Mirëpo, sipas nutricionistëve, çuditërisht, banania është një nga ushqimet më të këqija për t’u konsumuar për vaktin e mëngjesit. Pavarësisht se përmbajnë kalium,...