Home Uncategorized Gjërat që meshkujt i pëlqejnë te femrat, përveç pamjes së jashtme

Gjërat që meshkujt i pëlqejnë te femrat, përveç pamjes së jashtme

Gjërat që meshkujt i pëlqejnë te femrat, përveç pamjes së jashtmeDisa meshkuj çmenden pas gjoksit të femrës, e disa pas vitheve, mirëpo kjo nuk do të thotë se ata pëlqejnë çdo joshje të tyre.

Një dëgjuese e mirë
Shumica e meshkujve i çmojnë femrat që janë në gjendje vetëm të dëgjojnë, pa përdorimin e shprehjeve ‘të kam thënë’, apo komenteve të ngjashme. Thjesht që janë në gjendje të dëgjojnë dhe të thonë ‘në rregull, unë jam këtu për ty, kurdo që të kesh dëshirë për të biseduar’.

Spontaniteti
Një nga gjërat që meshkujt e pëlqejnë më shumë te një femër është spontaniteti dhe mungesa e komplekseve. Ata shumë më shumë pëlqejnë dikë që është në gjendje të këndojë para tyre pa u brengosur nëse zëri i saj do të tingëllojë i tmerrshëm.

Vetëbesimi
Femrat që janë të kënaqura me gjërat që i kanë në jetën e tyre dhe që bëjnë gjëra të cilat në fakt u pëlqejnë atyre janë disa nga vetitë që meshkujt i bëjnë të bien në dashuri. Atyre u pëlqen të jenë afër një femre që është pozitive dhe nuk ankohet tërë kohën.

Sensi i humorit
Meshkujt çmenden pas atyre që mund t’i bëjnë të qeshin. Kjo i bën ata të ndihen sikur edhe më vonë në jetë dhe kur të përballen me çështje të ndërlikuara ju do ta mundësoni tejkalimin e tyre me lehtësi.

Burimi: Telegrafi.com

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...