Gjërat që një femër dëshiron t’ia shpjegojë mashkullit

Mirë, tashmë të gjithë e dimë se jemi të ndryshëm. Por, femrat në fakt nuk janë krijesa aq misterioze si meshkujt shpesh i përshkruajnë.

Për këtë do të bindeni pasi t’i keni lexuar këto gjëra të thjeshta, të cilat femrat i presin në një lidhje.

Respekti

Me sjelljen tuaj ua bëni me dije se respektoni mendimin e tij, punën, interesat, trupin dhe mendjen. Nuk është e thënë që të pajtoheni për gjithçka, por provoni ta respektoni mendimin dhe ta vlerësoni mundin e tyre të cilin e investojnë. Përcillni rregullin e artë dhe trajtoni ato në mënyrën që dëshironi dikush t’ju trajtojë ju. Jini të sinqertë.

Seksi

Po, dhe femrat e pëlqejnë seksin. Por, në dhomën e gjumit duhet të kënaqni më shumë hapësira sesa një të vetme. Për shembull, një prekje lehtë apo një masazh i lehtë në shpinë do të ishte e mirëseardhur, apo ledhatimi i flokëve.

Romantika

Edhe një tjetër natë para ekranit televiziv me ushqim dhe… Vetëm se pajtoheni për një gjë të tillë nuk do të thotë se nuk mund t’i bëni disa ndryshime. Ndizni disa qirinj. Silluni me to sikurse ndaj të dashurës tuaj, madje edhe nëse ajo tashmë është gruaja juaj. Daljet dhe shëtitjet, puthjet në veturë – të gjitha ato gjëra për të cilat është dashuruar në ju, gjëra të cilat kurrsesi nuk bën të harrohen vetëm pse tash faturat i paguani së bashku, se keni fëmijë për të ushqyer. Sillni lule pa ndonjë arsye të veçantë.

Ushqimi

Ndoshta nuk jeni kuzhinieri më i mirë në botë, e ndoshta nuk dini as si të vloni pak ujë. Por, pas një dite të lodhshme ta presësh gruan me një gjellë të ngrohtë, kjo me siguri se do ta bëjë atë të lumtur, ngase kjo ia bën me dije se keni menduar në të.

Komunikimi

Madje edhe atëherë kur me disa veprime ia bëni me dije se e dashuroni, atë kohë pas kohe ajo edhe do të dëshironte ta dëgjojë. Femrat dinë të jenë shumë të pasigurta. Jo se këtë e duan, por fakti është se ato më shpesh vërejnë mangësitë e tyre se sa gjërat e mira. Prandaj, ua thoni se janë seksi. Se janë të bukura. Kjo ju ndihmon të ndihen më mirë. Sipas një hulumtimi, janë pikërisht këto fjalë që ndezin dëshirë e femrës për dashuri. Falënderojini që kanë dërguar fëmijët në shkollë, vërejeni si kanë pastruar banjën, bëjani me diej se po vëreni mundimin e tyre dhe se jeni falënderues për këtë.

Konsistenca

Kjo nuk do të thotë se ato dëshirojnë të jenë të mërzitshme dhe të parashikueshme. Kjo do të thotë se kanë nevojë të ndjejnë se jua dhuroni dashurinë. Kjo do të thotë se do të investoni dëshirën dhe energjinë, e kjo i bën ato të ndihen të sigurta.

Pjesëmarrja

Nuk keni pse t’ju pëlqejë gjithçka që ajo pëlqen (kjo do t mund të ishte edhe brengosëse), por me rëndësi është të tregoni interesimin tuaj për pasionin, punën, sportin apo hobin. Dëgjojini kur ju flasin. Nuk flasin vetëm për faktin se ndoshta ju dëshironi ta dëgjoni zërin e tyre, por duan të lidhen më shumë me juve. Kjo do të thotë të keni vëmendjen edhe në gjërat më të vogla.

Humori dhe përulësia

Këto të dyja janë të lidhura ngushtë mes vetes. Kjo nuk do të thotë se duhet të flisni barsoleta çdo tre minuta, por të jeni të aftë të qeshni në llogari tuajën. Meshkujt që i marrin shumë seriozisht prishin disponimin e të gjithëve që i rrethojnë.

Sfida

Jo në kuptimin për ta vështirësuar lidhjen, por në kuptimin e gjërave të mira, të cilat befasojnë dhe motivojnë një femër. Hulumtimet kanë treguar se partnerët, të cilët ndihmojnë njëri-tjetrin për ta arritur qëllimin që ia kanë parashtruar vetes, janë më të lumtur sesa ata partnerë që rrinë anash dhe shikojnë se si njëri prej tyre mundohet për të arritur diçka të paarritshme.

KËSHILLA TË NGJASHME