Gjestet e duhura për flokë të shëndetshëm

floketPër të pasur flokë të shëndetshëm, ju duhet të kujdeseni për ta me anë të disa stileve të thjeshta jetese dhe rutinës së përditshme.

– Pas shampos, shpëlajini flokët me ujë të ftohtë, kjo do t’i bëjë ata më të fortë.

– Kur lani flokët gjithmonë filloni duke këmbëngulur butësisht të liroj nyjet, dhe pastaj ngjituni në rrënjë. Ky veprim do të shmangë thyerjen e fibrave të flokëve dhe shkatërrimin e shkëlqimit të flokëve.

– Mos e teproni me ngjyrat apo permanentet.

-Prejini shpesh majat.

Zgjidhni me kujdes shampon, merrni një për flokët e thatë dhe gjithmonë vini balsam: flokët do të jenë të butë dhe të qetë, dhe më të lehtë që të lahen. Marka të ndryshme ofrojnë edhe maska ​​për riparimin e flokëve të dëmtuar: bëjeni një herë në javë për të përkëdhelur flokët tuaj.