Home Teknologji Internet Google Reader ndryshon pamjen, integrohet me Google+

Google Reader ndryshon pamjen, integrohet me Google+

Google ka lëshuar versionin e ri të shërbimit të saj Google Reader, i cili tashmë duket krejtësisht ndryshe, dhe ofron një integrim më të thellë me Google+.

Në dizajnin e ri të Google Reader vërehen ndryshime radikale në ndërfaqen e shërbimit, i cili i ngjan shumë shërbimeve tjera si Google Calendar dhe Gmail, i cili ishte lansuar më herët.

Njëri prej ndryshimeve më të mëdha në Google+ është shtesa e rrjetit social, Google+, eliminimi i butonit Like dhe shtesa e opsionit +1, si dhe opsionet tjera të cilat u mundësojnë përdoruesve të zgjedhin rrethin e miqve me të cilët ata mund t’i shkëmbejnë përmbajtjet e preferuara.

Njëri prej inxhinierëve të Google, ka thënë se prej sot Google+ do të shndërrohet në një platformë të re, e cila do të jetë shumë më miqësore, dhe do të posedojnë funksione të reja të cilat do të integrohen me Google+.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Këto janë mënyrat mënyrat natyrale për të shtuar në peshë

Rreth 2/3 e njerëzve në SHBA janë mbi peshë ose obezë, por gjithsesi shumë njerëz në botë, kanë problem pasi janë tepër të dobët.Ky është një shqetësim real pasi të qënit nën peshë mund të jetë i dëmshëm për shëndetin po aq sa të qënit obez. Çfarë do të thotë në të vërtetë të qënit “nën peshë”?Të qënit nën peshë...