Home Teknologji Internet Google ri-dizajnon YouTube

Google ri-dizajnon YouTube

Me sa duket, ky është vit përcaktues për shërbimet e ndryshme të Google, të cilat kohë pas kohe po vijnë me dizajn të ri. Tani, është radha e freskimit të YouTube.

Disa imazhe të publikuara në internet gjatë mëngjesit të sotëm sugjerojnë se Google është duke u përgatitur të lansojë dizajnin e ri të shërbimit të saj të famshëm për video, YouTube.

Në fotografitë e postuar shihet pak nga ajo që do të lansohet si faqja e re e YouTube, edhe pse vërehet një linjë e re e ngjyrave dhe prapavijave në faqe.

Megjithatë, në dizajnin e ri vërehet qartë pastërtia e faqes, me ikona të reja si dhe fokus më të madh në pjesën e llogarisë së përdoruesit, e cila lidhet mjaft shumë me pjesën e përmbajtjes origjinale të faqes, në të cilën ajo po investon më së shumti.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...