Home Modë & Estetikë Grate një raport të vështirë me barkun

Grate një raport të vështirë me barkun

Grate një raport të vështirë me barkunSipas disa statistikave të kryera kryesisht ne vendet mesdhetare, një në dy gra barkun e madh e kan problemin kryesor të trupit.Barku është një pjesë shumë e urryer nga gratë.

Pas barkut,nje problem tjeter jane kembet, vithet, hunda, gjoksi, floket, duart dhe fytyra.

Shqetesues barku eshte kur ka fryrje, qe lidhet me nje menyre jo korrekte te te ushqyerit, edhe pse mund te ndiqen dieta te shumellojshme.

11 milione gra kane shqetesim per fryrjen e barkut dhe e kane shume te veshtire ta heqin kete problem, qe vjen edhe si pasoje e ankthit dhe stresit.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...