Home Këshilla Seksuale Gratë nuk përjetojnë orgazmë sa herë që bëjnë seks

Gratë nuk përjetojnë orgazmë sa herë që bëjnë seks

Një studim i ri ka zbuluar se mbi një e katërta e grave pranojnë se gënjejnë mbi përjetimin e orgazmës gjatë një akti seksual.Anketa Great Mashkull 2012, intervistoi 50,000 njerëz nga e gjithë SHBA, Britania e Madhe dhe Australi.

30 për qind e grave të anketuara thanë se kishin përjetuar orgazmën çdo herë kur kanë seks.Në fakt, 40 per qind e njerëzve thanë se ata ishin “deri diku të kënaqur” me jetën e tyre seksuale, por kishte ‘vend për përmirësim “, 22 për qind pohuan se nuk kishin jetë seksuale.

25 për qind e grave ishin ‘aspak të kënaqur, për shkak të cilësisë së seksit’ me 27per qind pranuan se nuk bëjnë seks.Rezultatet e anketës zbuluan disa qëndrime interesante ndaj marrëdhënieve lidhur me këto përqindje.Shtimi në peshë paraqiti një çështje madhore. Ndërsa 67 përqind e grave thanë se do të qëndrojnë me të dashurin e tyre, edhe nëse ata shëndoshen mbi gjysma e burrave pranuan se nuk do të qëndrojnë me të dashurat e tyre, nëse ato bëjnë të njëjtën gjë.Në kundërshtim me besimin popullor, ai gjeti se 44per qind e grave besonte në martesë, në krahasim me 70per qind të meshkujve.

Demonstrimi i cinicizmit femëror, ku një e treta e grave pranoi se lexon e-mailet apo mesazhet e të dashurve të tyre si një mjet për të “kontrolluar ata”.

Por ndoshta mungesa e tyre e përgjithshme e besimit në meshkuj është e justifikuar. Më shumë se gjysma e burave kanë gënjyer në lidhje me numrin e tyre të partnereve seksualë.

Dhe në qoftë se ata mund të zgjedhin një njeri të famshëm si të dashurën/in e tyre aktuale, ai/ajo mund të jetë Spider-Man, Emma Stone, dhe vetëm 20per qind sugjeruar Sports Kate Upton.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

99 Emrat e Bukur të Allahut

1. ER RAHMAN (I Gjithëmëshirshmi); 2. ER RAHIM (Mëshirëploti). “Zbritje prej Mëshiruesit, Mëshirëplotit!” Fusilet, 2. 3. EL MELIK (Sunduesi); 4. EL KUDUS ( i Pastërti); 5. ES SELAM (Paqedhënësi); 6. EL MUMIN (Siguruesi); 7. EL MUHEJMIN (Mbizotëruesi); 8. EL AZIZ (Fuqiploti); 9. EL XHEBAR (i Gjithëfuqishmi); 10. EL MUTEKEBIR (I Madhërishmi). “Ai është Allahu që nuk ka zot tjetër përveç Tij, Sundues i përgjithshëm, i Pastër (prej të metave që...