Home Shëndetësi Gripi A/H1N1 mundet me sport

Gripi A/H1N1 mundet me sport

Gripi A/H1N1 mundet me sportKura me e mire per gripinA/H1N1? Eshte pales dhe vrapi ka nje rol te madhe ne luftimin e kesaj smundje.

Sipas nje studim amerikan ka theksuar rendesine e aktivitetit fizik per te evituar infektimin me virusin e ri A/H1N1 apo kalimin e tij me simptoma me te lehta.

Sipas nje kerkimi te kryer mbi minjte, ne fakt praktikimi i sportit ne menyre te rregullt mund te fuqizoje pergjigjen e sistemit imunitar.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...