Hani 5 arra dhe prisni 4 orë; Shikoni se çfarë do të ndodhë me ju!

2Një studim i sapobërë, ka dëshmuar se konsumimi i duhur i arrave në ditë parandalon sëmundjet e zemrës.

Konsumimi i rregullt siguron mbrojtje të vazhdueshme. Studimi gjithashtu demonstron përmirësim të hatashëm të kolesterolit dhe fleksibilitet të enëve të gjakut, i cili është thelbësor për lëvizjen e gjakut; vetëm 4 orë pas konsumimit të arrave ose vaj arrash, transmeton origjinale.net.

Të gjithë ne duhet të përfshijmë arrat në ushqimin tonë të përditshëm sepse konsumimi i rregullt i tij, parandalon shumë sëmundje kardio-vaskulare për shkak të ndikimit të serumit kundër faktorëve të rrezikshëm të sëmundjeve të zemrës.