Home Ushqim Hani hudhër, por edhe ananas

Hani hudhër, por edhe ananas

Ushtrimet të paktën 30 minuta në ditë përshpejtojnë tretjen dhe largojnë lëngjet e tepërta nga trupi. Por fryrjen do ta reduktoni edhe nëse rregullisht hani hudhër, por edhe ananas dhe grejpfrut,të cilët po ashtu lehtësojnë ndjenjën e peshës në sistemin tretës.

Larg nga çamçakëzët

Përtypja e çamçakëzëve “ju nxit” të gëlltitni shumë dhe kështu gëlltisni edhe shumë ajër.

Probiotikët për tretje të lehtë

Konsumoni jogurt dhe produkte qumështore të cilat përmbajnë koncentrike të larta të probiotikëve,respektivisht të baktereve “të mira” të cilat lehtësojnë tretjen dhe përshpejtojnë metabolizmin.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...