Hani më pak nëse doni te mbani mend më shumë

Një ëmbëlsirë dhe kafe pas darke mund të jetë i mirë për trurin dhe belin tuaj, kështu thonë studiuesit. Ata kane rekomanduar qe te hahet më pak, sepse kjo ndihmon të mbani mend më shumë.

Lajmi vjen nga një studim italian, i cili bazohet në idenë se nëse ndiheni te uritur kjo rrit shëndetin dhe zgjate jetën.

Ata thonë gjithashtu se prerja e kalorive rrit sasinë e proteinave në tru.