Home Këshilla të ndryshme Harroni këto dieta

Harroni këto dieta

1Duke u munduar të mbani një dietë ju shpeshherë merrni shumë këshilla, të cilat nuk janë të vlefshme por janë thjesht mite

Duke u munduar të mbani një dietë ju shpeshherë merrni shumë këshilla, të cilat nuk janë të vlefshme por janë thjesht mite. Ju nuk merrni parasysh problemet që mund t’ju shkaktojë përdorimi i këtyre dietave. Për shembull, keni marrë disa këshilla të cilat nuk janë aspak të mira dhe duhet t’i injoroni.

Ja disa nga mitet e dietave që duhet të injoroni:

Smoothies dhe lëngjet mund të zëvendësojnë një vakt të shëndetshëm.
Ulja e kalorive është gjëja më e rëndësishme në qoftë se do të doni të bini në peshë.
Çdokush duhet të marrë vitamina shtesë përveç ushqimeve.
Ju duhet të hani sa më ushqime jeshile.
Dietat nuk funksionojnë te të gjithë njëlloj.
Të hash shëndetshëm është e kushtueshme. /politiko/.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Lënia e cigares/ Kur mungesës së vullnetit i vjen në ndihmë teknologjia

Kudo dëgjojmë të flitet mbi dëmet që shkakton pirja e cigares. Por a është e lehtë të hiqet dorë nga ky zakon? Autoritetet shëndetësore në mbarë botën apelojnë për lënien cigares si një mënyrë për mbrojtjen e shëndetit. Në 2019, pak gjëra kanë mbetur pa u shpikur. Disa me qëllimin e zhvillimit të stileve tona të jetës, disa me qëllimin...