Hidheni një lugë sheqer në shampon dhe shihni rezultatin në flokët tuaja

Hidheni një lugë sheqer në shampon dhe shihni rezultatin në flokët tuajaRecetat alternative për trajtime të ndryshme, shpesh janë shumë më efikase se produktet e reja të cilat I gjejmë çdo ditë në treg, shkruan revista Kosovarja.

Sa I përket përzierjes së sheqerit në produktet kozmetike, kjo metodë nuk është e panjohur. Përdorimi I tij me vaj kokosi si një skrub për masazhimin e pjesëve me celulit ka vërtetë efekte shumë të dobishme.

Dermatolog-ja Françeska Frusko, e cilëson përdorimin e sheqerit në shampon si një ushqyes i vërtetë i flokëve të cilat janë të thata dhe pa shkëlqim. Poashtu, për ata që kanë lëkurë problematike, iu ndihmon shumë në heqjen e qelizave të vdekura dhe pastrimin e saj.