Home Modë & Estetikë Hidratimi i trupit

Hidratimi i trupit

Hidratimi i lëkurës fillon ne brendi te organizmit tuaj. Hidratimi i brendshëm arrihet nëse pini 6 deri ne 8 gota ujë ne dite.

Nëse hidratimi i brendshëm kombinohet me atë te jashtëm, rezultatet do te jene te dukshme ne lëkuren tuaj.

Nëse e kemi hidratuar tere organizmin tone edhe efekti i preparateve kozmetike do te jete me i madh dhe ne te kundërtën nëse nuk e furnizojmë organizmin me mjaft ujë, asnjë prodhim kozmetik nuk mundet te na ndihmoje.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...