Hiqni qimet në fytyrë me hidrogjen

qimetEdhe Kleopatra kishte përdorur depilimin me dyllë për të hequr qimet e padëshiruara.

Edhe sot e kësaj dite, shumë janë në kërkim të përgjigjes për të hequr qimet nga lëkura e butë e fytyrës. Ekzistojnë mënyra të ndryshme natyrale për zgjedhjen e këtij problemit.,raporton Gazeta Kosova Sot

Kohët e fundit, gjithnjë e më shumë femra po përdorin hidrogjen peroksid për të hequr qafe qimet nga fytyra, por dhe nga trupi. Për shumicën është e njohur se hidrogjeni jo vetëm që ndriçon, por vepron edhe si depilues i shkëlqyeshëm. Nëse te buza e sipërme, te mjekra dhe në faqe që shkaktojnë nervozizëm, ndihmon hidrogjeni. Asgjë nuk është e komplikuar: thjesht lyeni një shkop pambuku në 3 për qind tretje të hidrogjenit (shitet në të gjitha barnatoret) dhe nga pesë minuta në ditë butësisht të kaloni sipër vendeve problematike. Për disa ditë, qimet do të zbardhen, e më pas edhe do të thyhe