Identikiti i mashkullit tradhetar

Identikiti i mashkullit tradhetarJa identikiti i mashkullit tradhetar…Nje studim i bere nga psikiater seksolog ka treguar se meshkujt te cilet tradhetojne ndahen ne 3 kategori.

3 tipologjit e mashkullit tradhetar:
1- Tradhetar serial: eshte ai klasik, me jete te dyfishte, i cili mban dy marredhenie fikse, te fejuaren zyrtare dhe te dashura te tjera.

Ky subjekt zakonisht eshte i fejuari perfekt, i kujdesshem, i dashur dhe shume punetor.

2- Tradhetar i frekuent: tradheton me veshtiresi, por ne fund bie gjithemone, nuk eshte i organizuar, dhe ka raste te tregoje tradhetine e tij.Eshte nje mashkull jo i sigurt dhe mendon se kjo mjafton per ti dhene sigurine ne vetvete.

3- Tradhetar i rastesishem: tradheton vetem atehere kur takon ndonje femer me te vertet te vecante, eshte nje tip mashkulli me karakter te dobet.