Home Këshilla Seksuale Ilaç i dashurisë

Ilaç i dashurisë

Një lajm i mirë për të gjitha femrat që kërkojnë pak më shumë vëmendje nga meshkujt e tyre.

Edhe mashkulli më mospërfillës tashmë e ka një “ilaç” që mund t’i bëjë ata romantikë të vërtetë. Mjafton një sprej me bazë oxytocine dhe femrat do ta fitojnë gjithë vëmendjen e mundshme. Spreji i dashurisë mund të ketë efekte edhe në patologjitë psikiatrike si skizofrenia.

Këtë zgjidhje e jep Universiteti i Bonit në Gjermani, ku spreji nazal i testuar funksionon për mrekulli. Sipas “Journal of Neuroscience”, meshkujt që kanë marrë oxytocine kanë treguar një nivel të madh empatie.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...