Home Këshilla të ndryshme Ilaçi i shpejt për hundën e zënë

Ilaçi i shpejt për hundën e zënë

f.0131102631393_mInhalimi i avullit të vajit eterik, të cilin e keni qitur në ujin e nxehtë është një nga mënyrat më të shpejta për pastrimin e rrugëve të frymëmarrjes

Fitoaromaterapistët te hunda e zënë rekomandojnë pika të eukaliptit radiata, pika të pishës së bardhë dhe pika të pepermintit. Te inhalimi i vajrave eterik, nëse inhalimi bëhet në “të nxehtë” me ndihmën e avujve të ujit, gjithmonë inhalohet pikë për pikë e vajit eterik.

Filloni me një pikë eukalipti radiata dhe kur më nuk i ndjeni avullimin e vajrave, qitni një pikë pishës së bardhë, ndërsa kur ajo pikë tretet, shtoni pikë të pepermintit. Inhaloni më së shumti nga dhjetë pika për një seancë ‘avulli’ .

Burimi: Telegrafi.com

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja pse nuk duhet të hani banane me stomakun bosh

Shpesh në mëngjes që të mos dalim me stomakun bosh nga shtëpia, marrim një banane, që na tingëllon si opsioni i përsosur. Është e shëndetshme, ushqyese dhe do të japë energji, që për mëngjes është shumë e nevojshme. Mirëpo, sipas nutricionistëve, çuditërisht, banania është një nga ushqimet më të këqija për t’u konsumuar për vaktin e mëngjesit. Pavarësisht se përmbajnë kalium,...