Home Këshilla të ndryshme Ilaçi kundër ftohjes

Ilaçi kundër ftohjes

Antibiotik dhe anivirusal natyror Propolisi që prodhohet nga bletët ka shumë të mira.

Ai ka aftësi për të qenë një dizifektues shumë i mirë dhe për trupin e njeriut, në veçanti për rrugët e frymëmarrjes. N

jë studim i fundit shkencor ka treguar se aktiviteti i propolisit është aleati më i mirë kur i ftohti, ndotja dhe stresi na ekspozojnë ndaj sëmundjeve infektive dhe ftohjes.

Kjo substancë, jo vetëm është barrierë kundër agjentëve patogjene, duke e bërë organizmin me fortë, por ndihmon dhe në lehtësimin e etapës kur tashmë jemi ftohur dhe përmirëson iritimet të fytit dhe të rrugëve ajrore.

Përdorimi i propolisit këshillohet për çdo ditë deri në fillim të pranverës.

Mund të zgjidhni ta përdorni në formë spray ose shurup, që janë të përshtatshme dhe për fëmijë./21Media

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...