Injeksion për të përmirësuar orgazmën

Ky është një kërkim që ka frikësuar për dekada të tëra çiftet, dhe rezultati mos besimi në ekzistencën e Zonës G te femrat.

Por tani ndihma është në dorë dhe jeta seksuale e çifteve në mbarë botën mund të rritet në mënyrë dramatike në sajë të një goditje të vetme.

Injeksion ‘G-Shot’ është një procedurë kirurgjike që pretendon për të përmirësuar jetën seksuale të grave, duke pompuar mbushje kolagjeni në zonën G.

Goditja me kolagjen, e cila do të kushtojë rreth 981 euro, përkohësisht rrit madhësinë e G-spot në masën e një monedhe 1 lekëshe.
Procedura përfshin një injeksion të dhënë nën anestezi lokale dhe mund të përfundojë brenda gjysmë ore.

Kjo, sigurisht që është provuar në Los Angeles, ku gratë nxitojnë për në Institutin aerikan Vaginal Rejuvenation për të fiksuar problemin e tyre.
Gjinekolog dhe kirurg, Dr David Matlock i cili punon në klinikë edhe organizon sesione mujore kërkon që gratë të edukohen mbi proçedurën, pra të marrin gjithë infaormacionin e duhur para se të vendosin.

Më shumë se 2,000 gra kanë kaluar procedurën në klinikën e tij pasi ajo filloi pesë vjet më parë.
Dhe megjithëse gratë fluturonin për në SHBA, tani kjo proçedurë do të kryhet edhe në Britani.

Kërkesat e grave janë gjithmonë në rritje dhe deri tani nuk ka patur asnjë rast ankese nga të gjitha pacientet që kanë kryer proçedurën.