Intimiteti

Meshkujt janë të ndryshëm nga femrat. Seksi për shumë femra, do të thotë një lidhje dhe bashkim shpirtëror më i madh me partnerin.

Për meshkujt, seksi është një çështje biologjike. Prandaj, është e kotë, që të bindni partnerin tuaj që të ndjejë të njëjtën lidhje shpirtërore si ju. Nuk është keq për disa çaste të rrini në krahët e njëri-tjetrit.

Por, qëndrimi për një kohë të gjatë në këtë pozicion, është vërtet i parehatshëm dhe të dy keni për të bërë një gjumë të keq.

Atëherë, binduni se gjumi ka rëndësinë e vet, e sa më rehat ta bëni, aq më mirë do të jetë për të dy. Sigurisht femrat, dëshirojnë që i dashuri i tyre, t’i mbushë me trëndafila në çdo takim./yllpress/

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Këto janë mënyrat mënyrat natyrale për të shtuar në peshë

Rreth 2/3 e njerëzve në SHBA janë mbi peshë ose obezë, por gjithsesi shumë njerëz në botë, kanë problem pasi janë tepër të dobët.Ky është një shqetësim real pasi të qënit nën peshë mund të jetë i dëmshëm për shëndetin po aq sa të qënit obez. Çfarë do të thotë në të vërtetë të qënit “nën peshë”?Të qënit nën peshë...