Home Teknologji iPad me më së paku ankesa tek tabletët

iPad me më së paku ankesa tek tabletët

Web sajti FixYa, i specializuar për pyetje dhe përgjigje, ka krijuar një listë me pajisjet me të cilat kanë pasur më së shumti probleme shfrytëzuesit, dhe më pas kanë kërkuar përgjigjet nga redaktorët e sajtit.

Ta zëmë, sajti tregon qartë trendin mes pronarëve të iPhoneve të cilët duan të ndërrojnë baterinë apo të përmirësojnë kualitetin e sinjalit, ndërsa pronarët e telefonave Android kanë raportuar ngecje të ndryshme të sistemit dhe interfejsit, madje edhe probleme me ekranin.

Sipas FixYa, iPadi është bindshëm tableti më pak problematik me numër shumë më të vogël të pyetjeve dhe problemeve në krahasim me konkurrencën e Android, ndërsa në fushën e konzolave për lojëra prin Xbox 360, por nuk është fort larg prej PS3. Është interesant që pajisjet më problematike doli të jenë Coby Kryos dhe Galaxy Tab.

Natyrisht, këto statistika të këtij sajti nuk duhet domosdo të pasqyrojnë edhe gjendjen reale në terren pasi që ka një audiencë të kufizuar.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Temperaturat e larta dhe uji i nxehtë po i mbysin peshqit

Alaska ka qenë e përfshirë nga një valë e të nxehtit gjatë kësaj vere dhe kjo ka bërë që një numër i lartë salmonësh të mos e përballojnë dhe të ngordhin. Shkencëtarët kanë vërejtur se disa lloje salmonësh janë zhdukur pas një ekspedite përgjatë lumit Koyokuk të Alaskës, pasi vendasit njoftuan se një numër i lartë salmonësh kishin dalë në...