Home Shëndetësi Ja 10-të shenjat që paralajmërojnë menopauzën

Ja 10-të shenjat që paralajmërojnë menopauzën

Ja 10-të shenjat që paralajmërojnë menopauzënMenopauza mund të vijë në kohë të ndryshme për femrat për shkak të fizikut të tyre.
Por mjekët kanë studiuar mbi shenjat që paraprijnë menopauzën.

Nëse ndieni disa prej këtyre shenjave atëherë me shumë mundësi jeni në fazën tranzitive që femrat thuajse gjithmonë e përjetojnë keq.

Ja shenjat paralajmëruese të menopauzës:

Perioda të çrregullta

Ethe dhe të nxehtë

Ulje humori

Tharje vaginale

Infeksione urinare

Humbje e dëshirës seksuale

Probleme të ngeljes shtatzënë

Dhembje të përgjithshme trupore

Dhembje gjoksi

Ndryshim peshe

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Tërhiqeni lëkurën e dorës, do të zbuloni diçka të madhe për shëndetin

Më shumë se gjysma e popullsisë në botë janë të prekur nga dehidratimi, që mund të shkaktojë probleme serioze për shëndetin. Në videon në vijim tregohet sesi mund të kuptoni nëse vuani nga dehidratimi ose jo. Tërhiqeni pjesën e sipërme të lëkurës në njërën dore dhe nëse ajo mblidhet duke krijuar shumë vija dhe shkon në vend me pak vonesë,...