Home Këshilla të ndryshme Ja 7 hapa, për të harruar "ish"-in pas një ndarjeje

Ja 7 hapa, për të harruar “ish”-in pas një ndarjeje

Gjëja e parë për t’u bërë është të liroheni nga e kaluara për të perballuar sa më mirë të ardhmen. Po si? Ndiqni këto këshilla:
Festoni ndarjen, duke organizuar një festë, mundësisht sa më të madhe, për të treguar se…jeta vazhdon!

Ri-hyni në “gjuetinë e dashurisë”, qoftë edhe vetëm për të kuptuar efektin që ju jep.
Mendoni sa më shumë për vetën, duke gjetur edhe një lloj shpërqëndrimi. Kjo do t’ju ndihmojë jo pak të harroni të kaluaren.
Mos harroni të pastroni çdo gjë në rrjetet sociale, që ju kujton “ish”-in
Pastroni edhe shtëpinë në të cilen mund të keni jetuar bashkë dhe ri-kthejini të gjithë atë që s’ka marrë me vete.
Nëse keni fëmijë, mos i përfshini në këtë histori. Mundohuni t’i mbroni, pasi buzëqeshja e tyre do t’ia vlejë lodhjen tuaj.
Mos dërgoni mesazhe apo të telefononi serish pas një kohe “ish”-in. Pas një ndarjeje, gjëja me e mire është të rindërtoni individualitetin tuaj, për të shmangur që të dëmtoheni përsëri.

 

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

A po merrni mjaftueshëm vitamina dhe minerale

Secili prej nesh ka nevojë për dhjetëra vitamina dhe minerale, për të arritur shëndetin optimal. Por, si mund të mësoni nëse po konsumoni mjaftueshëm? Marrja e vitaminave dhe mineraleve mund të jetë një çështje sfiduese, për arsyet e mëposhtme: Numri i madh i vitaminave dhe mineraleve Më shumë se 31 vitamina thelbësore dhe minerale duhet të konsumohen rregullisht. Por, vështirë se dikush ka kohën...