Home Modë & Estetikë Ja çfarë domethënie kanë gropëzat të cilat formohen kur buzëqeshni

Ja çfarë domethënie kanë gropëzat të cilat formohen kur buzëqeshni

Ja çfarë domethënie kanë gropëzat të cilat formohen kur buzëqeshniA keni gropëza të tilla? Thuhet se vetëm 20 për qind e popullsisë së botës janë të “bekuar” me këtë dukuri, ndërsa 80 për qindëshi tjetër e ka mundësinë vetëm t’i shikoj ato.

Por, çfarë nëse i keni këto gropëza ju ose ndonjë shok apo familjar i juaji? Çfarë domethënie kanë këto gropëza?

Gropëzat janë deformim muskulor i fytyrës
Siç duket, gropëzat janë deformim muskulor, prandaj edhe nuk i ka çdo njeri.
Mirëpo, kush e ka menduar se shumë njerëz do të paguanin për ndërhyrje kirurgjike vetëm për ta shkaktuar artificialisht një deformim të tillë?

Gropëzat janë të ndërlidhura me “rininë e përhershme”
Njerëzit do të dyshojnë se a keni pirë ndonjë gjë nga Shatërvani i Rinisë, pasi që shkencëtarët tregojnë se këto gropëza të vogla bëjnë të dukeni më të ri përgjatë viteve.

Shumë kultura të ndryshme i konsiderojnë gropëzat si shenjë e fatit të mirë dhe suksesit
Nëse veç nuk e keni ditur, anë e mbanë botës ka shumë popuj dhe kultura të ndryshme që këto gropëza i konsiderojnë si të “shenjta”. Kjo ndoshta e bën logjike faktin nëse e merrni shokun tuaj që ka gropëza kudo me vete.

Buzëqeshni!
Rreth 60 për qind e yjeve të Hollywood-it kanë gropëza dhe ato shihen si shenjë e bukurisë.
Gropëzat janë në gjene…

Gropëzat janë trajtë gjenetike, fatkeqësisht, transmeton telegrafi. Prandaj, nëse veç nuk keni lindur me fat, nuk ka ndonjë mënyrë tjetër natyrale për t’i pasur ato…

Personat me gropëza duken më atraktiv seksualisht
Studime të reja tregojnë se gropëzat i bëjnë personat të duken më joshës. Prandaj, nëse keni gropëza dhe dikush po ju vëzhgon fytyrën pa ndërprerë, atëherë mundësitë janë të mëdha se do të përfundoni në shtrat me atë person…

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...