Home Këshilla të ndryshme Ja çfarë i bën trupit tuaj një kanaçe Coca Cola në 60...

Ja çfarë i bën trupit tuaj një kanaçe Coca Cola në 60 minuta!

Coca cola krijon gjëndrrat e kënaqësisë në tru, njejtë sikurse vepron heroina.Përbërja e sheqerit në coca cola shkakton probleme për organizmin e njeriut.

Pasojat që shfaqen tek njeriu pas konsumit të kësaj pije, janë të mëdha.

Kjo për shkak të sasisë së sheqerit prej së cilës përbëhet.

Pa 10 min, sasia e sheqerit në trupin tuaj ështëe barabartë me 10 lugë çaji.

Trupi juaj do të mundohet të luftojë më shumë me këtë që sjell coca cola.

 

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Femrat që kanë këto inde në gjoks rrezikohen nga kanceri

Si mund ta verifikoni a jeni të rrezikuara? Agjencia e ushqimit dhe e pijeve ka propozuat që gjatë kontrollit në mamograf të fokusohen në rrezikun nga kanceri i gjirit ndaj të cilit deri tani pothuajse askush nuk i ka kushtuar kujdes – a kemi dendësi të vogël apo të madhe të indeve në gji. Gjinjtë e forta me inde të dendura...