Home Këshilla Seksuale Ja cilët meshkuj janë më të zotët në shtrat

Ja cilët meshkuj janë më të zotët në shtrat

Ja cilët meshkuj janë më të zotët në shtratNëse keni njohur një mashkull që ka një sens humori të hollë dhe fin, atëherë harrojini të gjitha pikëpyetjet se pse ju ka bërë përshtypje dhe pse ju është dukur seksi.

Sipas një studimi të kryer nga “Psychology Today”, djemtë që kanë sens humori janë më të zot në shtrat dhe dinë si ta çojnë femrën në orgazëm.

Kjo për një arsye shumë të thjeshtë: humori tregon inteligjencë!

Meshkujt inteligjentë dinë se si të bëjnë seks të mirë, si të trajtojnë një femër ashtu siç duhet në shtrat dhe si t’i japin asaj kënaqësitë maksimale.

Studimi përfshinte 44 studente të cilat ishin në marrëdhënie me meshkuj.

Rezultati u arrit në bazë të: sa të tërhequra ishin vajzat nga partnerët e tyre; sa orgazma përjetonin nga seksi vaginal dhe sa fuqishëm i përjetonin.

Tani e mësuam se vajzat mund të “gjuajnë” meshkujt me humor, po meshkujt me cilat femra duhet të dalin për një seks të mirë?

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...