Home Këshilla të ndryshme Ja disa arsye përse vajzat ndahen nga djemtë!

Ja disa arsye përse vajzat ndahen nga djemtë!

Ju ka ndodhur?

Na ndodh shpesh të mërzitemi me partnerin, por mendojmë nuk po e shprehim për momentin dhe po e anashkalojmë me shpresën se nuk do të ndodh më. Por njihuni me 4 arsyet pse femrat i lënë meshkujt që i dashurojnë

1.Edhe pse kanë partner ndihen të vetmuara
Femrat kur dashurojnë mendojnë shumë për mashkullin e tyre dhe e cilësojnë atë gjithçka, por mashkulli fillon të ndihet komod në lidhje duke mos ju përkushtuar si më parë partneres së tyre dhe për këtë arsye ato ndihen të vetmuara.

2. Meshkujt e mbajnë lidhjen sekrete
Femrat duan që lidhjen e tyre të dashurisë ta bëjnë publike. Për këtë arsye ato dyshojnë se mos mashkulli po i tradhëton.

3.Femrat nuk e duan mashkullin që i dalin punët papritur
Femrat pëlqejnë të jenë të informuara paraprakisht për punët e partnerit të tyre. Ato nuk duan meshkujt e paparashikueshëm.

4. Femrat nuk e duan mashkullin që nuk i dëgjon
Femrat preferojnë meshkujt që i dëgjon ato.

 

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Femrat që kanë këto inde në gjoks rrezikohen nga kanceri

Si mund ta verifikoni a jeni të rrezikuara? Agjencia e ushqimit dhe e pijeve ka propozuat që gjatë kontrollit në mamograf të fokusohen në rrezikun nga kanceri i gjirit ndaj të cilit deri tani pothuajse askush nuk i ka kushtuar kujdes – a kemi dendësi të vogël apo të madhe të indeve në gji. Gjinjtë e forta me inde të dendura...