Ja disa gjëra në lidhje të cilat janë më të mira se seksi

Ja disa gjëra në lidhje të cilat janë më të mira se seksiNuk do të thotë se seksi e bënë një lidhje të jetë perfektë përkundrazi, janë edhe shumë gjëra tjera që ju bëjnë të lumtur.

Relaksim në krahët e partnerit

Kur ju tregon se keni aftësitë, të tregoni se sa të lumtur dhe sa të relaksuar jeni vetëm kur qëndroni në krahun e partnerit. Ajo thjesht ju çliron nga çdo gjë negative që keni pasur gjatë ditës.

Vallëzimi i ngadaltë

Jo vetëm ai në podium, por edhe diçka spontane në shtëpi, derisa përgatitni darkë, dhe ai ju kap nga dora dhe butësisht lëvizni duke kërcyer. Mund të bini në dashuri edhe më lëvizjet e të dashurit.

Një moment ku ju e “kuptoni”

Gjithkush dëshiron të ketë një lidhje që të dy partnerët kuptohen mes veti. Nganjëherë, nuk është se duhet patjetër të kuptoni, por nganjëherë bëhuni se kinse po kuptoni. Kjo ruan lidhjen.

Kur ju arrini të bëni atë për të qeshur

Edhe atëherë kur shihni partnerin me lot në sy mundoheni të bëni që ai të qesh, sepse është mënyra më e mirë që ai të ndihet i lumtur që ju ka.

Thoni sa me shumë “Të dua”

Mos nguroni të thoni fjalën ‘Të dua’, sepse të jeni të bindur se ajo do të ju kthehet, dhe do të kuptoni se kjo është magjia e një lidhje stabile. Kjo gjithashtu është pasion, eksitim dhe në të vërtetë është një nga gjërat që ndjek shpirtin, ushqen trupin dhe shton dashurin.