Home Këshilla për Prindër Ja disa gjëra të cilat duhet t’ia mësoni djalit tuaj të bëhet...

Ja disa gjëra të cilat duhet t’ia mësoni djalit tuaj të bëhet një burrë i mirë

Ja disa gjëra të cilat duhet t’ia mësoni djalit tuaj të bëhet një burrë i mirëLexoni dhjetë gjëra të cilat duheni t’ia mësoni djalit tuaj që të bëhet një burrë i mirë duke trajtuar çdo sferë të jetës në mënyrë të drejtë dhe të sjellshme.

1. Gjithmonë të bëhet i dashur me fëmijet të moshuarit dhe kafshët

2. Femrat duhet të trajtohen në mënyrë të drejtë me meshkujt

3. Jo gjithçka sillet rreth tij

4. Duhet të mësohet se si të gatuajë pak gjëra

5. Si të pastrojë shtëpinë

6. Rreth gjërave të një “zonje”

7. Të vlersojë muzikën e mirë

8. Të dashurojë librat

9.Të fitojë gjërat me meritë

10. Të mos bëhet i pasjellshëm./s.g/

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja pse nuk duhet të hani banane me stomakun bosh

Shpesh në mëngjes që të mos dalim me stomakun bosh nga shtëpia, marrim një banane, që na tingëllon si opsioni i përsosur. Është e shëndetshme, ushqyese dhe do të japë energji, që për mëngjes është shumë e nevojshme. Mirëpo, sipas nutricionistëve, çuditërisht, banania është një nga ushqimet më të këqija për t’u konsumuar për vaktin e mëngjesit. Pavarësisht se përmbajnë kalium,...