Ja disa hapa për trajtimin e thonjëve tuaj

Ja disa hapa për trajtimin e thonjëve tuajVajza, ju të gjithë e keni dëshirën për të pasur duar të bukura dhe të njoma.Megjithatë me punët që vet femrat janë të angazhuara bëjnë që duart e juaja të duken më të zbehta.

Por, dicka shumë të thjeshtë është në anën tuaj, ju duhet të vendosni të tregoni kujdes të shtuar për to.

Jo vetëm me kremra, por duhet të tregoni kujdes te veçantë edhe për thonjt tuaj, nëse dëshironi që duart tuaja të duken edhe më të bukura.

Andaj këtu do të gjeni disa këshilla se si të trajtoni thonjtë tuaj, ngase shpesh duke bërë dicka të tillë juve mund të i dëmtoni ata duke përdorur një mënyrë të gabuar.

Kur limantni thonjtë tuaj atëherë bëjeni ata në njërin drejtim e jo duke lozur me mjetin, ngase ajo thjeshtë ju sjellë probleme me duart tuaja sikur të kishit punuar me gozhda.

Për të pasur thonj të bukur përdorni limatësen tuaj apo skedarin, i cili ka përbërje të butë, si të tilla që shihni në fotografi. Ato me material të fortë preferohen të përdoren vetëm nëse vendosni të bëni mbjelljen e thonjve.

Kujdesuni që thonjtë tuaj të i gdhendëni vetëm në maja, e duke i pastruar ata me tretmane alkooli për të i sterilizuar. Mendohuni mirë se në cfarë forme i dëshironi thonjtë, ngase mënyra jo e rregullt e limatjes së tyre apo e rregullimit të tyre mund të ju shkaktoi të çara të thonjve, transmeton Klan Kosova.