Ja disa ushtrime për të eliminuar dhimbjet e shpinës

Ja disa ushtrime për të eliminuar dhimbjet e shpinës Shumica e njerëzve në varësi të moshës vuajnë nga dhimbjet e shpinës, në periudhat e ndryshme kohore.

Mosha mesatare të cilat shfaqet dhimbja e shpinës është mosha mes 35 deri ne 55 vjecare.

Ne bazë të një studimi të ekspertëve, dhimbja e shpinës shoqërohet me dhimbje kockash, muskujsh dhe ligamentesh , të cilat si pasojë çojnë në mosfunksionim te shpinës.

Me videon më poshtë do të ju sjellim disa nga ushtrimet të cilat ndikojnë në parandalimin e dhimbjes së shpinës.