Ja dy receta natyrale që i heqin lythat

Ja dy receta natyrale që i heqin lythatNuk është se doktorët nuk bëjnë asgjë kundër lythave, pasi që ka mijëra produkte farmaceutike që ndihmojnë kundër tyre, mirëpo ka shumë pak produkte natyrale dhe receta me të cilat mund të hiqen ato.

Telegrafi i sjell më poshtë dy receta me të cilat mund t’i hiqni përgjithmonë lythat përmes recetave natyrale.

1. Vendosni një copë limoni në alkool dhe lëreni aty për gjashtë orë.

Pastaj, vendoseni në lyth dhe mbulojeni me anzaplast.

Lëreni pjesën e limonit në lyth gjatë natës dhe metodën e përsëritni derisa të hiqet lythi.

2. Zhytni disa shami në ujë deti dhe vendosni ato mbi lytha.

Kripa e ujit të detit ndihmon në heqjen e suksesshme të lythave.