Ja lëngu që ju eliminon kolesterolin, glukozen në gjak dhe trigliceridet

Ja lëngu që ju eliminon kolesterolin, glukozen në gjak dhe trigliceridetKeni vendosur të bëni një kontroll sistematik, dëshironi ta kuptoni se çfarë gjendje shëndetësore keni dhe më pas ju ndodh diçka e pabesueshme, rezultatet e gjakut tregojnë se janë nën normale sasia e glukozës, uresë, kolesterolit, trigliceridet dhe lipidet,raporton Gazeta Kosova Sot

E terapia, e cila sugjerohet në raste të ngjashme, është natyrale. Në fakt, siç shkruan “fhfn.org”, rezultatet janë mahnitëse, e vërehen që pas një viti. Katër herë në javë do të duhej të konsumoni kungull. Blini kungull organik ose ta kultivoni vetë kur të mundeni. Puna e parë që duhet të bëni është të gërryeni 100 gramë kungull, e futni në blender, ia hidhni pak ujë dhe i përzieni mirë. Do të fitoni një bombë plot me vitamina. Kur ta keni përgatitur këtë ilaç, duhet po ashtu ta dini se konsumohet në lukth të thatë, 15-20 minuta para kafjallit.

Pos kësaj, ky trajtim nuk ka kontradikta, sepse përbëhet nga një perime natyrale dhe uji. Mbani mend të mos përdorni sheqer apo shtesa të tjera. Në kungull gjenden përbërësit aktiv që eliminojnë kolesterolin nga arteret, përmes urinës. Lëngu pastron arteriet dhe pas konsumimit do të ndiheni të freskuar dhe më energjik.