Home Këshilla të ndryshme Ja mënyra e duhur për të zbardhur dhëmbët

Ja mënyra e duhur për të zbardhur dhëmbët

Ja mënyra e duhur për të zbardhur dhëmbët Çdo njëri prej nesh dëshiron të ketë buzëqeshje ideale dhe dhëmbët luajnë një rol të rëndësishëm në këtë proces! Ja një mënyrë që do t’ju marrë 2 minuta kohë dhe kosto minimale, por rezultatet që do t’ju ofrojë do të jenë të shkëlqyera.

Merrni një pjatë dhe vendosni një lugë gjelle sodë buke në të

Prisni një limon në dy pjesë të barabarta

Shtrydhni një lugë gjelle lëng limoni

Shtoni lëngun e limonit në pjatën ku hodhët sodën e bukës dhe përzieni mirë përbërësit

Merrni një pecetë

Shfrytëzoni pecetën për të marrë përzierjen e për ta vendosur në dhëmbë. Sigurohuni ta aplikoni në secilin prej tyre

Prisni dy minuta, ndërsa përzierja fillon punën

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...