Home Këshilla Seksuale Ja pozicioni më i mirë seksual

Ja pozicioni më i mirë seksual

Ja pozicioni më i mirë seksualPër shijet nuk ia vlen të diskutohet, mirëpo një hulumtim ndërkombëtar i bërë me rreth 10.000 femra, është konstatuar që shumicës së femrave më së shumti u përshtatet vetëm një pozë në seks.

Më shumë se 67 për qind e femrave të intervistuara e duan një pozë në seks – misionare, e cila është alfa dhe omega e çdo marrëdhënie seksuale.

Pozita në të cilën femra shtrihet në shpinë, ndërkaq mashkulli është sipër saj konsiderohet më e natyrshme për orgazmën femërore, mbetjen shtatzënë, por edhe për afërsi më të fuqishme.

1. Është e lehtë dhe e përshtatshme që të lëshohet pak më poshtë… Seksi oral gjithmonë është i qasshëm.

2. Më së lehti mund të relaksohet dhe të kënaqet me momentin.

3. Mund t’i prekë lehtë me dorë pjesën e vet intime dhe të lozë me to.

4. Më lehtë është të përshtatë trupin dhe komblikun të pozitë të përsosur për orgazëm.

5. Më lehtë është ta afrojë mashkullin pranë vetes dhe ta përkëdhelë çdo pjesë të trupit të tij.

6. Nuk do t’ju mbërthejë flokët apo rastësisht t’ju pengojë me dorë apo me bërryl.

7. Mund të putheni sa t’jua dojë qejfi.

8. Mund ta kapni për vithe dhe ta shtrëngoni pranë vetes… Ata këtë gjë e admirojnë.

9. Mund më së lehti të krijoni emocione dhe ta shikoni drejt në dy derisa jeni duke u kënaqur.

10. Nëse ju vjen turp dhe nuk ndiheni të sigurta me trupin tuaj, mos u brengosni, sepse në këtë pozë ai ju shërben si mbulojë.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...