Home Këshilla Seksuale Ja profesionin që i bën femrat më të lumtura…

Ja profesionin që i bën femrat më të lumtura…

Ja profesionin që i bën femrat më të lumtura…Seks dhe para… kjo është ajo që në fund të fundit do të donin të gjitha femrat të kishin në jetë falë aftësisë së tyre profesionale.

Një studim amerikan ka evidentuar se si femrat më të lumtura janë ato të cilat kanë një karrierë prej pornostarje.

Duket se ato gëzojnë një autostimë më të madhe se mesatarja dhe se priren drejt një shkalle pozitiviteti më të lartë në jetën e tyre.

Gjithashtu arsyeja e lumturisë së këtyre “aktoreve” duket se është mungesa e tabuve dhe e kufizimeve shoqërore, kufizime të cilat, sipas studiuesve, do të mund të frustronin shumë njerëz “normal”.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...