Home Këshilla të ndryshme Ja pse del gjak nga hundët

Ja pse del gjak nga hundët

Ja pse del gjak nga hundëtDëgjojmë shpesh njerëz të cilëve u del gjak nga hundët, dhe mund t’i ketë ndodhur secilit prej nesh.

Ndërsa shumica e rasteve nuk janë shqetësuese, ka disa herë në të cilat na gjakosen hundët si pasojë e një problemi tjetër shëndetësor me trupin tonë.

Shfletoni galerinë për të parë arsyet që mund të shkaktojnë rrjedhjen e gjakut nga hundët.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Pirja e duhanit çon në këtë gjendje vdekjeprurëse

Gratë duhanpirëse rrezikohen nga zgjerimi (aneurizmi) i aortës së barkut, arteria më e madhe në trupin e njeriut, në krahasim me ato që nuk kanë pirë duhan kurrë. Kjo është një tjetër pasojë e pirjes së duhanit në një seri të njohur tashmë. Në një studim klinik, shkencëtarët raportuan që gratë duhanpirëse kishin katër herë më shumë të ngjarë të...