Ja pse duhet të hani më shpesh spinaq

spinaqiSpinaqi është i pasur me minerale, dhe ka një varg përfitimesh shëndetësore nga konsumi i tij.

Përmirson shikimin

Parandalon plakjen e muskujve

Stabilizon problemet neurologjike

Forcon muskujt

Stabilizon shtypjen e gjakut

Rritë sasinë e mineraleve në kocka

Ndalon sëmundjet e stomakut

Stimulon aktivitetin e metabolizmit

Ndihmon në zhvillimin e fetusit

Të mbron nga sulmet e zemrës