Home Këshilla Seksuale Ja pse femrat duan të kryejnë seks pa prezervativ

Ja pse femrat duan të kryejnë seks pa prezervativ

seksiNjë studim i udhëhequr nga psikologu Gordon Gallup në Universitetin Albany në SHBA, zbuloi se gratë që bëjnë seks pa prezervativ treguan më pak shenja depresioni.

Pjesë e studimit ishin rreth 300 gra të moshave të ndryshme të cilat plotësuan formular anonim e që trajtonin jetën e tyre seksuale.

Në formular përfshihej pyetja edhe sesa herë kryenin marrëdhënie seksuale dhe nëse përdornin apo ajo prezervativ. Rezultatet treguan se gratë që bëjnë seks por nuk përdorin kurrë prezervativë, shfaqën shenja shumë më të vogla të depresionit, sesa ato që kryejnë marrëdhënie të mbrojtura.

Sidoqoftë, nuk po ju themi që të kërkoni nga partneri të mos përdorë prezervativ. Mbrojtja nga ‘dëmet’ e tjera është më e rëndësishme se ajo përqindje e vogël depresioni (gjithnjë nëse është për t’u besuar).

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shtatë ushqime për pastrimin rrënjësor të mushkërive

Përkujdesja për mushkëritë është një hap i shkëlqyer që mundëson mbrojtjen nga sëmundjet e ndryshme. Në këtë artikull do të mësoni për 7 ushqimet që pastrojnë dhe detoksifikojnë këtë organ të rëndësishëm. Çaji Jeshil Ekspertët rekomandojnë pirjen e një filxhani të ngrohtë me çaj jeshil përpara gjumit. Kjo do të ndihmojë të pastroni organizmin dhe mushkëritë nga toksinat, por edhe të ruajë shëndetin...