Ja pse meshkujt e martuar enderrojne femra te tjera

Ne cdo cift qe te ndodhi fshehurazi ose haptazi, qe lidhja te jete e gjate ose e shkurter; shume e kënaqshme ose ne krize, meshkujt kane fantazi seksuale me femra te tjera. Gje e cila shfaqet ndonjehere si film porno. Duhet patjetër te beheni merak?

Eshte e kote qe te beni lufte me partnerin tuaj , nese e kapni duke pare ndonje video porno ne Internet edhe pse jeta ne cift nuk ka probleme dhe pasioni midis jush eshte akoma i zjarrte. Gjithashtu eshte kote qe te gjeni ndonje defekte tek vetja.

Duhet te mendoni per fantazite erotike si nje tip tradhtie, dhe pse jo gjithmone funksionon. Meshkujt me pas jane tipa shume vëzhgues dhe pra per ti dhene sa me shume hapesire imagjinates perdorin videot hard .

Kurse ana vëzhguese tek femrat ne pergjithesi eshte me turp dhe me snobizëm,sidomos kur videoja ne fjale ka si protagoniste vajzat ose figurat femerore ndryshe nga ato vete . Por dhe kjo eshte pjese e e mekanizmit.

Fantazite duhet te jene keto: larg nga realiteti i perditshem. Qe mashkulli te enderroj femrat qe jane e kundërta e e partneres se tyre, nuk duhet te konsiderohet si nje fyerje , dhe dëshira te kete dike tjeter.

Kjo duhet te merret ashtu sic eshte thjesht nje fantazi, por eshte dhe aq natyrale te pyesesh veten nese ka ndonje gje qe nuk shkon nga jeta juaj seksuale ne cift. Pra duhet ti thoni vetes tuaj qe nuk ka asgje te keqe dhe qe jane dy shkalle te ndryshme : realiteti dhe fantazia. Perse nuk jeni objekt fantazie seksuale per ate ?

E thjeshte , sepse enderrohet dicka qe shte e re dhe jo familjare.
Megjithate dhe femrat bejne te njejten gje , por ne menyra me pak evidente.

Nderkohe qe burri drejtohet drejt imazheve dhe filmave, femrat thjeshte zgjedhin menyra te tjera dhe gjene me shume kenaqesi ne imagjinaten me pak te rrënjosur. Si librat dhe filmat romantik, duke imagjinuar protagonisti eshte partneri juaj.