Home Këshilla të ndryshme Ja pse njerëzit janë majtakë

Ja pse njerëzit janë majtakë

4Sot është Dita Ndërkombëtare e Majtakëve. Kjo statistikë tregon më shumë për personat që shkruajnë me dorë të majtë

Dikur njerëzit besonin se duke qenë majtakë, do të thotë të jeni të prirë për të pasur “marrëdhënie me djallin”, shkruan New York Times, transmeton Gazeta Express.

Fatmirësisht, paragjykimi është zhdukur, por njerëzit ende janë kuriozë të dinë se pse disa fëmijë rriten si majtakë.

Numrat tregojnë se rreth 90% e njerëzve janë djathtakë dhe 10% e përdorin dorën e majtë – majtakë.

Majtakët dihen se janë shumë njerëz të suksesshëm si: Barack Obama, Bill Gates, Oprah Winfrey.

Mirëpo, sa i përket zhvillimit të këtyre personave në sporte, mund të jenë pak të ngathët, por kjo nuk ndodh me profesione të tjera.

Njerëzit majtakë konsiderohen inteligjentë dhe mjaftë kreativë

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...