Home Modë & Estetikë Ja pse nuk duhet t`i mbani flokët natyral

Ja pse nuk duhet t`i mbani flokët natyral

Ja pse nuk duhet t`i mbani flokët natyralFlokët natyrale nuk janë të preferushme sipas BuzzFeed. Në një shkrim të shkruar për flokët ata thonë se flokët natyrale të tregojnë shumë joprofesionale dhe është më mirë që ato të rregullohen.

Për këta ata kanë dhënë 10 arsye se pse nuk duhet të mbahen flokët natyrale:

1.Sepse, janë të pakontrollueshme
2.Meshkujt nuk i shohin atraktive
3.Duken të thata dhe pa volum
4.Shkurtimi i tyre shumë nuk ju jep pamje të bukur
5.Flokët natyrale nuk rritën
6.Flokët natyrale nuk janë për të gjithë
7.Duken shumë joprofesionale
8.Mundeni të bëni shumë me to
9.Thjesht nuk duken shumë mirë
10.Nuk mund të dukeni seksi me flokë natyrale

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja pse nuk duhet të hani banane me stomakun bosh

Shpesh në mëngjes që të mos dalim me stomakun bosh nga shtëpia, marrim një banane, që na tingëllon si opsioni i përsosur. Është e shëndetshme, ushqyese dhe do të japë energji, që për mëngjes është shumë e nevojshme. Mirëpo, sipas nutricionistëve, çuditërisht, banania është një nga ushqimet më të këqija për t’u konsumuar për vaktin e mëngjesit. Pavarësisht se përmbajnë kalium,...