Ja se si bëhen gërshetat

Ja se si bëhen gërshetat Problemi më i madh tek femrat janë stili i flokëve.Flokët janë ato që femrën zbukurojnë, poashtu janë ato që më së shumti marrin kohë për t’u rregulluar.

Mënyra më e mirë dhe më e lehtë gjatë stinës së verës janë gërshetat.

Këtu e keni një video ku mund të mesoni disa lloje të gërshetave, se si bëhen dhe si mund t’i bëni vetë ato, transmeton Klan Kosove.