Ja si të dobësoheni me dy gota ujë (VIDEO)

Studime të shumta janë kryer për të parë se cila është metoda më e lehtë për dobësim.7

Nëse jeni në kërkim të hileve për t’u dobësuar pa shumë mundim, atëherë duhet të pini dy gota ujë para çdo vakti.

Sipas ‘trupi dhe shëndeti’, kjo ndikon në rregullimin e sasisë së ushqimit që konsumohet, duke çuar kësisoji në dobësim, përcjell lajmi.net

Studiuesit kanë mbajtur 48 persona me mbipeshë për tre muaj, ku në fund rezultoi që grupi që pinte ujë rregullisht kishte humbur 5 deri në 7 kg.

Shikoni videon më poshtë për t’u njohur detajisht me rezultatet e studimit.