Home Këshilla të ndryshme Ja si të hiqni lythat me uthull molle

Ja si të hiqni lythat me uthull molle

Ja si të hiqni lythat me uthull molleNjë gjë e mirë është se lythat mund t’i hiqni dhe në kushte shtëpie pa u vizituar tek ndonjë mjek.Lythat janë gunga beninje në lëkurë që shfaqen në formë “balone”. Ato janë të padëmshme, por nuk janë aspak estetike dhe mund t’ju dalin në çdo pjesë të trupit.

Gjithçka që ju duhet është vetëm uthull molle e një cilësie shumë të mirë. Kjo mënyrë do t’i zbusë këto lytha dhe do t’i heqë pa gjakderdhje apo pa shkaktuar plagë.

Vendosni një pambuk me uthull në lyth dhe lidheni me një fashë, mbajeni për rreth një orë.

Përsëriteni këtë procedurë disa herë në ditë dhe vazhdojeni kurën për 5 ditë.

Pas këtyre ditëve do të vëreni rezultate të dukshme.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Mishi i kuq nxit kancerin e zorrëve

Konsumimi i përditshëm i mishit të kuq apo të përpunuar, edhe në sasitë më të vogla, mund të rritë rrezikun e sëmundjeve të rënda të stomakut. Një studim gjashtëvjeçar i Universitetit të Oksfordit me pjesëmarrjen e rreth gjysmë milion grave dhe burrave anglezë të moshës 40 deri 69 vjeç ka treguar se dietat me bazë mishin e kuq shtojnë me...